...
Mulțumesc!

Este un privilegiu pentru mine să am ocazia să vă mulțumesc, dragi și stimați clienți, chiar aici, pe noua platformă online boutique Amira’s, pentru susținerea pe care ne-o acordați de 5 ani de zile.

Împreună am făcut conceptul „intoleranței alimentare” cunoscut în România.

Împreună am lansat primele statistici cu privire la intoleranța alimentară în România. Odată cu lansarea conceptului la sfârșitul anului 2010, lumea medicală ne-a solicitat statistici. Iar dumneavoastră ați fost cei care ați oferit aceste date, mult solicitate și mult așteptate de toată lumea la noi, îndeosebi de către medici.

Împreună am format o piață a testelor de nișă, care nu exista acum 5 ani. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără susținerea dumneavoastră.

Încurajați de sprijinul pe care ni-l acordați, dorim să ne menținem statutul de pionieri în domeniu, iar platforma Amira's are ca rol principal lansarea - în premieră în România - și implementarea de servicii inovative de medicină preventivă personalizată, care să vă ajute în demersurile pe care doriți să le întreprindeți pentru o viață sănătoasă și armonioasă.

Azi, sănătatea este o experiență personală și personalizată, iar rolul meu aici, în acest hub de well-being, este acela de gazdă. Astfel, îmi revine datoria să mă asigur că beneficiați de informații de ultimă oră și de servicii integrate, livrate la cel mai înalt standard, din toate punctele de vedere. Să vedem ce vom reuși să clădim, din nou, tot împreună…

După cum avioanele își iau zborul dintr-un hub, tot așa, ne dorim ca din acest hub de well-being, prin intermediul serviciilor inovative pe care vi le punem la dispoziție, să vă puteți îmbunătăți modul de viață. Amira’s vă sprijină!

Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate și vă stau cu drag la dispoziție pentru întrebări și detalii suplimentare la: boutique@amirasyoufi.com.

Să fiți sănătoși și iubiți!

Cu drag,

Amira