Cine este Amira Syoufi

O româncă cu sânge damaschin. După 5 ani de experiență dobândită în două agenții de media bine cotate din România, Amira și-a dat seama că partea de dezvoltare: business development îi place cel mai mult. A ajuns să dețină propria ei companie de tip la boutique, de promovare și implementare a serviciilor de medicină personalizată preventivă, de client service premium și marketing de nișă, în urma unei întâmplări foarte frumoase și total neașteptate pentru ea în viața ei personală, și totodată, a unei călătorii inițiatice, pe măsură. Întâmplător în 2008, pe când încă lucra în cea de-a doua agenție de media, șefa ei de atunci, sau colega ei, după cum prefera să i se spună, i-a zis că nu avea să găsească ceea ce căuta în România. Zis și făcut. Hazardul a făcut ca Amira să pornească în această călătorie de formare, atât în plan personal, cât și profesional, și să aterizeze cu speranță, voie bună și încredere pe tărâmul Istanbului la 1 iulie 2009.

La Istanbul, avea să facă cunoștință cu un mediu de business foarte dinamic, ușor haotic, care i-a permis să se cunoască și să-și pună în aplicare aptitudinile antreprenoriale, de care nu avea habar la momentul respectiv. Inspirată de briza Bosfor-ului, de primirea călduroasă a unei echipe formate din persoane venite din toate colțurile Turciei, Amira a ocupat timp de aproape un an și jumătate funcția de consultant pentru piețele externe în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute și puternice companii de producție din Turcia, la vremea respectivă. Amira a fost implicată în toate proiectele companiei care țineau de România și, printre altele, a coordonat și echipa de vânzări a programului Medicii difuzat atunci la un post de televiziune din România în perioada 2010 - 2011. În tot acest răstimp, Amira a avut acces la un know-how premium în domeniul medical, tradus printr-un networking puternic cu multe țări în domeniul medicinii preventive, și nu numai, facilitat de Istanbul.

Amira a avut ocazia să își pună în aplicare atât cunoștințele dobândite în cadrul agențiilor de media din România, cât și aptitudinile interculturale și interpersonale dobândite în calitate de "hibridă": româncă damaschină, absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității București, secția turcă-engleză, opțional franceză și de masterandă în Culturi Încrucișate în Orientul Mijlociu și să "traducă" piața și limbajul de business din România, profilul consumatorului, respectiv al telespectatorului român, investițiilor de origină turcă.

Îmbogățită cu experiența oferită de Istanbul, unul dintre cele mai importante centre comerciale ale lumii, inspirată cu determinarea și cu puterea de muncă a poporului turc, la sfârșitul lunii noiembrie 2010, Amira s-a întors acasă, după ce a găsit o parte din ceea ce căuta: descoperirea unor abilități, al unui domeniu care pentru ea a fost dragoste la primă vedere: medicina preventivă, și nu s-a întors cu mâinile goale, a adus un concept inovativ și autentic: intoleranță alimentară, în atenția medicilor și a publicului larg din România, într-un mod personalizat, a la Amira’s. Ea a avut oportunitatea de a crea un sistem, de a coordona scrierea unei povești frumoase în jurul unui concept care nu prea era cunoscut la noi la momentul respectiv, intoleranță alimentară, în colaborare cu o echipă locală și internațională, căreia îi mulțumește. Astăzi vorbim despre o piață a testelor de depistare a intoleranței alimentare, iar sistemul inovativ, creat la sfârșitul anului 2010, dăinuie și în ziua de azi și a devenit un punct de referință în piață.

Amira a coordonat prima și cea mai mare investiție care s-a făcut la noi în acest segment al testării inovative, de nișă, cât și campania de educare și sensibilizare a publicului larg cu privire la conceptul de depistare a intoleranței alimentare din România, validarea conceptului de către Profesorii D-ul Dan Mircea Cheța și D-ul Nicolae Hâncu, ceea ce a dus la formarea unei piețe în acest domeniu al testelor de nișă și al medicinei preventive și, involuntar, a devenit ambasadoarea unui concept, din ce în ce mai cunoscut la noi.

Inspirată de clienții săi, de un mod de viață sănătos și benefic, Amira a dorit să extindă paleta de servicii a companiei sale și astfel a luat naștere compania ei, Amira’s Boutique Services, în vara anului 2013, menit să te deservească în cel mai bun mod cu putință, să te ajute să îți atingi obiectivele de sănătate și frumusețe.

Iar acum și aici, platforma Amira’s grupează munca depusă în ultimii cinci ani și ce este foarte important, vine cu noutăți. Aici lansăm premiere în testarea preventivă personalizată de nișă.

La Amira’s, pe lângă rolul de gazdă, îi revine sarcina de a coordona sistemul aferent fiecărui serviciu în parte, astfel încât să fie integrat la 360 de grade, din toate punctele de vedere: client service, medical, well-being, logistică și așa mai departe.

Toate serviciile noastre se bazează pe om, sănătatea lui, starea lui de bine, promovarea de servicii între oameni și pentru oameni, aducem know-how-ul inovativ și autentic de pe continente și din țări diferite și diverse în mod integrativ personalizat, aici în la boutique, pentru tine.

Bun venit și rămăi alături de noi pentru a descoperi noutățile cu care am venit!