2017 anul tău cu îngrijirea care ți se potrivește mănușă!

2017 anul tău cu îngrijirea care ți se potrivește mănușă!

Bine te-am regăsit la Amira’s în 2017!

Este prima postare pe anul acesta. Așadar, bine ai venit la noi!

Care sunt obiectivele tale pe anul acesta?

Noi am avut grijă să ne încărcăm bateriile, bine, bine, pentru a te deservi cu servicii premium, gândite atent, în completarea testările de medicină personalizată pe care ți le punem la dispoziție.

Pe lângă cele două servicii de Age Management pe care le-am lansat anul trecut: Telomerul-testarea genetică care îți analizează sănătatea la 360 de grade, îți spune care este vârsta ta biologică  și atrage, după caz, un semnal de alarmă dacă ai telomerele prea scurte, respectiv testarea cu ajutorul căreia Descoperi harta ADN a pielii tale și despre care vom vorbi mai mult anul acesta, pregătim lansarea unor servicii noi pe piața.

Te ținem la curent, promitem!

Ce ți-ai putea dori mai mult, decât să știi că stai bine cu sănătatea, nu așa oricum, ci la nivel celular, respectiv genetic? ADN-ul și celulele ne vorbesc, ne rămâne doar să le ascultăm cu ajutorul instrumentelor dedicate și cu expertiza medicilor și a specialiștilor în domeniu.

Principalul rol al medicinii personalizate este că îți oferă instrumente prin care afli hărțile organismului, direcția pentru a atinge obiectivele potrivite pentru TINE, mai bine zis, formula ta personalizată! 

tube-2

Pe același principiu, ești cetățean al lumii, fără a fi necesară o deplasare. Avem pachete de check-up disponibile la nivel internațional, testări de ultimă oră, servicii de fitness și alimentație personalizate, iar concierge Amira’s te ascultă și îți oferă îndrumarea de care ai nevoie prin intermediul specialiștilor locali și internaționali.

partners-contact-img

Bine, bine, îți cam sună cunoscută treaba asta. Toată lumea știe, avem mulți specialiști în domeniu și așa mai departe. Foarte corect! Cum ne diferențiem?

Serviciile noastre sunt boutique: ne respectăm cuvântul dat,  îți oferim transparență, atenția pe care o acordă echipa noastră este autentică, izvorăște din suflet, de acolo ne vine creația și mai ales, iubirea pe care colegii noștri Codruț Buzea, Samer Al Najar și Delia Dascălu o au pentru meseria lor de asistenți medicali, lansăm concepte în premieră în România și le implementăm la 360 de grade, a la Amira’s, sub îndrumarea mea.

Te așteptăm cu drag, aici la noi, la Amira’s!

                                                                                amiras-right

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *