Frumusețea zace ascunsă în genele tale!

Frumusețea zace ascunsă în genele tale!

Este săptămâna Mărțișorului, săptămâna primăverii și cu un alt avânt vorbim despre prevenție, sănătate și frumusețe. Un elan care vine dinăuntrul ființei noastre, cu naturalețe. Ne vine să mâncăm mai multă salată și proteine de bună calitate, să mergem la sală, la alergare și să fim și mai atente cum ne îngrijim pielea.

Devenită deja un clișeu, sintagma “frumusețea interioară este cea adevărată”, ei bine, genele conțin toată informația pe care organismul o folosește pentru buna lui funcționare. De asemenea, și mediul înconjurător, respectiv schimbările  de temperatură joacă un rol foarte important atunci când vorbim despre sănătatea organimsului nostru, și mai ales, cea a pielii.

Frumusețea vine din interior, este “skin deep”, ascunsă în genele noastre!

Rolul instrumentelor pe care medicina personalizată ni le pune la dispoziție este acela de a descoperi informația din genele noastre, de a afla cu precizie care sunt hărțile organismului nostru, în cazul de față de a descoperi care este Harta ADN a pielii.

Ce este această testare și de ce o numim harta ADN a pielii?

După cum te-am obișnuit, testările pe care ți le punem la dispoziție la Amira’s sunt testări integrative, complete, oferite cu îngrijirea care ți se potrivește mănușă. Astfel, dintr-o probă de salivă, foarte simplu de efectuat, testarea durează doar câteva secunde, partenerul noastru din Australia, lider în testarea genetică îți oferă un rezultat minuțios: Harta ADN a pielii tale, în funcție de 5 parametri de bază pentru fața ta: fermitate, glicație (ridare), pigmentare, protecție antioxidantă, respectiv sensibilitatea sau iritabilitatea pielii.

Cu ajutorul acest scor ccomplex, vei știi cu exactitate care sunt acei parametri care nu funcționează corespunzător, respectiv care sunt substanțele pe care e musai să le includă gama skincare pe care o folosești.

Să vorbim un pic despre fiecare parametru în parte. Fermitatea îți spune dacă există un dezechilibru între producția și regenerarea de colagen, respectiv distrugerea sa.  Ridarea, respectiv glicația se referă la abilitatea pielii de a sintetiza glucoza în mod eficient.  Pigmentarea îți spuen dacă pielea ta are o pigmentare neregulată, sau un risc de ardere mai mare la expunerea la razele solare, în sensul că organismul tău nu produce melanină în mod eficient,  precum și alți procesori meniți să îți protejeze pielea de soare. În ceea ce privește protecția antioxidantă, aceasta determină abilitatea pielii de a produce antioxidanți esențiali, iar riscul de sensibilitate îți spune că pielea ta are un exces de proteine inflamatorii, care produc roșeață și iritații. De asemenea, ai putea avea sensibilitate la diverse chimicale, din poluare, produse parfumate sau alte surse.

Fiecare persoană în parte, poate avea un risc crescut la unul sau mai mulți parametri, dintre cei enumerați mai sus.

Scorul genetic al pielii tale,  harta ADN, te va îndruma în alegerea cremelor , respectiv a produselor de beauty pe care le folosești pentru fața ta.

Vorbim despre o personalizare bazată pe știință, pe codul tău genetic, care exclude în totalitate factorul oare!

În ceea ce privește repetabilitatea testării, aceasta este o analiză valabilă pe viață, o “investiție” benefică pentru pielea ta.

Și cum astăzi, știința îți permite o personalizare la nivel genetic, ai posibilitatea să îți transformi pielea, cu ajutorul  testării genetice a pielii prevenție, sănătate și implicit, frumusețe pentru pielea ta!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *