Harta ta genetică îți recomandă tratamentele faciale care ți se potrivesc !

Harta ta genetică îți recomandă tratamentele faciale care ți se potrivesc !

După cum te-am obișnuit, revenim cu informații scurte și la obiect despre tot este inovativ, must-have-ul în domeniul aferent, drept urmare care merită să îți fie adus la cunoștință!

Odată ce mi-am descoperit harta ADN a pielii mele, nu numai că folosesc cremele care se potrivesc pielii mele mănușă, ci și tratamentele benefice feței mele.

Skin Needling-ul reprezintă unul dintre tratamentele faciale recomandate în baza hărții ADN a pielii mele.

Recunosc că mare mi-a fost bucuria când am aflat că această procedură, pe care foarte greu am găsit-o la noi pe piață, este disponibilă în clinica D-nei Manuela Răvescu.
Dr. Răvescu mi-a explicat că este o procedură foarte răspândită, mai ales în SUA – drept urmare nu e de mirare că laboratoarele Skin DNAdin Australia mi-au recomandat-o.

 

Și cum aceste recomandări, nu exclud nicidecum expertiza medicală, am apelat la D-na Dr. Răvescu, pentru a-mi întocmi un plan de bătaie personalizat.

Iată ce mă așteaptă și promit să vă țin la curent:

“La prima întalnire facem microneedling și o eprubetă de plasmă care este plină de factori de creștere. Ambele terapii vor stimula extraordinar sinteza de colagen. Apoi peste o săptămână facem o mezoterapie cu: acid hialuronic, aminoacizi și peptide pentru fermitate, resveratrol și vitamina C ca și antioxidanti.

În cea de-a treia săptămână Dr. Manuela Răvescu recomandă injectarea cu plasmă pentru creșterea fermității.

Este prima dată când încerc acest tratament “skin needling”. Cum procedura nu este recomandată pe timpul verii, abia aștept luna septembrie, D-na Dr. Răvescu!

Revin. Așadar, rămâi la noi, la Amira’s cu îngrijirea care ți se potrivește mănușă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *