Tratamentul facial se personalizează cu harta ADN a pielii tale!

Tratamentul facial se personalizează cu harta ADN a pielii tale!

… bine v-am regăsit!

Am revenit cu o piele ca de nou-născut. Iată de ce:

Am tot anunțat că ajung la D-na Dr. Manuela Răvescu, medic specialist estetician și dermatolog pentru un “mic” răsfăț tomnatec. Lăsând gluma la o parte, chiar e ceva că de data aceasta mi-am făcut timp pentru mine, în vederea tratamentului facial, personalizat în baza codului genetic al pielii mele: Skin Needling. Tratamentul se recomandă pentru fermitatea pielii, unul dintre cei 5 parametri analizați de către testarea genetică a pielii.

Slavă recomandărilor personalizate oferite de partenerul nostru din Australia

în baza hărții ADN a pielii tale!

Vă reamintesc, my ladies, că am căutat ceva în București până l-am găsit în clinica D-nei Dr. Manuela Răvescu.

Și cum la noi, la Amira’s, inovația și autenticitatea sunt livrate prin servicii personalizate, mare mi-a fost bucuria când promisiunea conceptului nostru și-a întâlnit nașul în persoana profesionalismului D-nei Dr. Răvescu. Norocul nostru!

Joi, 12 octombrie am avut bucuria să ajung la dumneaei. D-na Dr. Răvescu m-a întâmpinat într-un halat roșu de toată frumusețea – s-o fi gândit că îmi place el flamenco, și un machiaj de excepție în degrade cu o tentă de mov în el. Tare chique! Mi-a plăcut. Senzația nu a fost că stau de vorbă cu un medic rigid, ba din contră. Că ne-am întâlnit noi, the ladies, la un tratament de înfrumusețare sub îndrumarea expertizei și a experienței indubitabile a doamnei doctor.

Am avut emoții mari, chiar foarte mari, întrucât procedura este una destul de minuțioasă, și fiind vorba de multe ace – de “microneedles”, eram cam speriată. Doamna doctor m-a asigurat, în prealabil, că îmi va face anestezie. Aceasta a constat în aplicarea unei creme cu anestezic pe față. Halatul l-am îmbrăcat ca să nu sară ceva pe mine, și cum eu am insistat că prefer să folosim o bentiță, nu o bonetă, de aceea am părul liber.

Sincer nu m-aș fi gândit că o cremă ar putea să îmi anestezieze în felul acesta fața. Nu m-a durut, chiar nu. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult modul în care D-na Dr. Răvescu m-a pregătit și mi-a explicat pas cu pas ce face și care sunt substanțele pe care le folosește:  Video

În timpul procedurii, doamna doctor m-a pus la curent cu multe noutăți și inovații de pe piața americană și a făcut și câteva glume simpatice, așa că m-am destins cu totul. Chiar am avut parte de un moment de răsfăț! Senzația pe care am trăit-o a fost că substanțele pe care mi le punea pe față chiar pătrund în substraturile pielii. O senzație de sănătate pură!

       Dr. Manuela Răvescu – expertul tău de nădejde pentru o frumusețe bazată pe știință!

După ce a terminat cu tratamentul, a aplicat această mască din spirulină, mentol și camfor, pentru calmarea pielii, mi-a explicat dumneaei, un produs de foarte bună calitate din gama de produse profesionale pe care le folosește în clinica dumneaei din Str. Ghiță Hagi Nr.13, iar la final o cremă. Voila:

Mirosea tare frumos, a prospețime și a sănătate curată! Așadar, gama pe care doamna doctor o folosește are și un efect de aromoterapie.

E drept că durează între 24-48 de ore până când dispare roșeața pielii. Cum am optat pentru acest tratament joi, pielea mea a avut timp să își revină în weekend. Începând cu a doua zi am avut voie să mă dau cu fond de ten. Deja din a 3-a zi tenul meu lucea a sănătate. Sincer-sincer simt că pielea mea s-a regenerat și încă sunt la începutul planului de înfrumusețare pe care mi l-a pregătit doamna doctor. Bineînțeles, acest tratament mi s-a potrivit mie.
Fiecare lady cu tratamentul personalizat genetic care i se potrivește!

Și uite așa, mi-am simțit pielea mai frumoasă, întrucât știam că aplic tratamentul benefic pielii mele. Este altceva, cu totul alt nivel să știi  că urmezi cu acuratețe recomandările dictate de codul tău genetic. Este foarte adevărat, expertiza medicului este vitală, și, profesionistul nu are cum să ghicească valorile organismului tău. În cazul de față, scorul genetic al pielii tale, care DA, dictează substanțele active, tratamentele, respectiv suplimentele care i se potrivesc mănușă.

Am plăcerea să vă reamintesc că partenerul nostru Skin DNA este lider în testarea genetică a pielii la nivel mondial. I-a fost desemnat premiul  Australasian Innovative Service of the Year Award for the SkinDNA Genetic Test în cadrul ceremoniei the My Face My Body Australasian Aesthetic Awards 2016. Premiul amintit reprezintă echivalentul Oscarurilor în lumea esteticii și a frumuseții medicale.

Harta ADN a pielii – prevenție și sănătate, implicit frumusețe pentru pielea ta!

Nu putem vorbi despre o piele frumoasă, fără a avea grijă ca aceasta să fie în primul rând sănătoasă. D-na Dr. Răvescu are în vedere acest principiu în toate tratamentele pe care ni le pune la dispoziție și o putem urmări  aici

Vă mulțumesc frumos, D-na Dr. Manuela Răvescu, și abia aștept să ne revedem!

Pe curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *