Tu cum îți porți tenul vara aceasta?

Tu cum îți porți tenul vara aceasta?

O întrebare frecventă pe care noi femeile ne-o adresăm frecvent este: “Ce cremă folosesc vara aceasta?”.

Doar este imperios necesar să aibă un factor de protecție adecvat timpului de afară (SPF), să conțină substanțele active care se potrivesc mănușă feței noastre, să prevină apariția ridurilor și să ne transforme pielea în același timp, dacă se poate. Să fie crema cu proprietăți “all inclusive”. Așa-i?

Ei bine, eu zic că suntem norocoase, pentru că astăzi avem soluții pragmatice, bazate pe știință.

Astăzi, în mileniul al 3-lea, alegem crema și brandul în funcție de codul genetic al pielii noastre, în funcție de necesitățile ei, dictate de 5 parametri importanți: fermitate (laxitate), ridare (glicație), pigmentare, efectul radicalilor liberi și sensibilitate (iritație).

Așadar, vorbim despre o personalizare genetică, pe care niciun medic dermatolog sau beauty expert nu o are cum să o dețină. Este o rețetă deținută exclusiv de pielea ta și la care ai acces de îndată ce descoperi harta ADN a pielii tale și afli care sunt substanțele active care i se potrivesc!

Cum vara aceasta am împlinit vârsta de 35 de ani, și da, îmi trec prin minte fel de fel de gânduri: îmbătrânesc, ia să mă uit eu mai bine la ridurile astea… cum să îmi păstrez eu pielea cât mai fină, netedă și frumoasă?

Totodată, îmi doresc pe cât de mult posibil să amân, ba chiar dacă va fi posibil, să nu apelez deloc la operații estetice.

Doar nu mai am 25 de ani!

Noroc cu Stephanie, partenera noastră de la laboratorul care procesează testarea genetică a pielii în Australia, care îmi zice: “35 is the new 25”. Cheers, dragă Stephanie! Vorbele tale de încurajare mi-au prins bine, pentru că recunosc că am avut puțin trac. Este un prag important în viața mea. Și îmi doresc să mă simt cât mai bine în pielea mea, atât la propriu, cât și la figurat!

M-am întâlnit în primăvară cu o prietenă bună pe care nu mă văzusem de ceva timp și îmi spune:

“Amira, mă uit la tenul tău și arată foarte bine. Arată fresh, este plin de vitalitate și strălucire!” (Este cosmeticiană.)

Ei bine, ce să îmi doresc mai mult?  Îmi fac datoria – ca femeie, de a mă îngriji cum pot eu mai bine, mă străduiesc să fiu cea mai bună variantă a mea, atât prin nutriție personalizată sau cu îngrijirea care se potrivește mănușă pielii mele : creme & tratamente personalizate, cât mai ales, prin odihnă.

Și eu vara aceasta mă simt tare, tare bine în pielea mea, întrucât știu că folosesc cremele care mi se potrivesc: sunt create în baza codului meu genetic pentru a-mi fi recomandate substanțele active, care se potrivesc feței mele și pe care e musai să le aibă crema pe care o folosesc, cât și suplimentele alimentare și nu în ultimul rând, tratamentele faciale care îi sunt benefice. Așadar, este vorba despre o testare integrativă: complexă și minuțioasă, întrucât fiecare parametru este analizat cu acuratețe. Și rezulatul este pe măsură.

Marți seara am avut plăcerea să mă revăd cu o prietenă farmacistă, cunoscută în piață datorită gamei de creme din uleiuri organice pe care a lansat-o în România. După ce am stat un pic de vorbă despre una alta, îmi zice: “Amira, tenul tău arată foarte foarte bine.” Nu ne-am mai văzut de mai bine de jumătate de an și venind din partea ei,  feedback-ul a fost tare prețios pentru mine.

                                                    Harta ADN a pielii tale este valabilă pe viață!

Sunt fericită că am început anul 2017 folosind cremele care mi se potrivesc, iar în acest al  35- lea an din viața mea voi folosi cremele genetice comandate de la partenerul nostru, din Australia, care sunt concepute pentru fața mea.

Halal personalizare!

Le folosesc și apoi revin cu feedback, promit cu drag.

 

Doar genele îți pot vorbi detaliat și cu acuratețe despre pielea ta.

Ascultă-le și astfel, îți vei fi descoperit îngrijirea care ți se potrivește mănușă, la Amira’s!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *