The well-being hub

Amira's are plăcerea să te găzduiască și să îți ofere servicii integrate la 360 de grade, în acest hub de well-being, al cărui rol principal este să creeze fuziuni și "formule" pentru a te susține în obiectivele de personalizare a alimentației, de îmbunătățire și de înfrumusețare a modului tău de viață, cu ajutorul testului de depistare a intoleranței alimentare și a serviciilor noastre de nutriție personalizată, respectiv de prevenție sau de validare și verificare, după caz, a demersurilor pe care le întreprinzi pentru o viață benefică și sănătoasă, prin testarea genetică a telomerului. Iar dacă ai curiozitatea să afli care este harta ADN a pielii tale, nu știi ce cremă ți se potrivește sau ai o dilemă pe partea de beauty sau de fitness, experții de la Concierge Amira's îți stau cu drag la dispoziție.

Rămâi cu noi!

Hub-ul nostru îți oferă, la cerere, servicii complete. Odată ce ai achiziționat cel puțin o testare de la noi, ai acces și gratuitate la multe dintre serviciile adiacente pe care le oferim.

Sistemul este unul și același pentru toți membri comunității. În ceea ce privește aplicabilitatea lui, ei bine, sistemul Amira’s se adaptează nevoilor tale, care sunt unice.

De ce o numim "comunitate"?

Membrii Amira's beneficiază în exclusivitate de know-how-ul și de serviciile noastre. De aceea, vom sta de vorbă, țintit și personalizat, de îndată ce ne contactezi.

Și dacă ar fi să sumarizăm principiul comunității Amira's:

... ... Comunitatea Amira