Echipa noastră

Suntem pioneri în servicii de medicină preventivă personalizată!

După cum te-am obișnuit, la Amira’s iau naștere noi tendințe în medicina preventivă personalizată în premieră în România. Și aducem know-how-ul medicinii integrative chiar la pragul ușii tale.

Medicina personalizată, medicina viitorului!

Rolul echipei noastre este de a facilita și de a implementa, a la Amira's, expertiza testărilor pe care ți le punem la dispoziție. Avem mare grijă ca din paleta testărilor pe care o avem, să te îndrumăm să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

La nivel local, avem un cadru permanent format din asistenți medicali și medici colaboratori, completat de parteneriate țintite, încheiate pentru a-ți răsplăti fidelitatea și pentru a-ți pune la dispoziție servicii integrate.

La nivel internațional, avem acces la un know-how medical premium, de ultimă oră și la laboratoare recunoscute în lume, pentru a te putea deservi la cel mai înalt standard posibil.

Vilda Kabatas
Mrs. Vilda Kabataș - Associate Specialist Dietician from Istanbul

Vilda Kabataș este dieticiană, colaboratoare a echipei Amira's.

Completăm sfaturile primite de la specialiștii noștri în nutriție din România, cu cele primite de la Istanbul, doar suntem the Well-being Hub.

Vilda Kabataș te întâmpină cu informații nutriționale de ultimă oră.

Da, platforma noastră online îți oferă acces și la zâmbetul Istanbului.

Tuba Onal
Tuba Önal - Associate Specialist Dietician from Istanbul

Dieticiana Tuba Hanim este colaboratoare a echipei Amira's și te întâmpină călduros cu ochi zâmbitori și îți vorbește despre nutriția personalizată cu Pinner Test.

Amira Syoufi
Amira Syoufi

The creator of the Amira's business system: niche marketing shape premium client service shape 360 degree services of integrative medicine & the connector of all our beautiful partners internationally and locally with the Amira's hub - the Host.