Echipa noastră

Suntem pioneri în servicii de medicină preventivă personalizată!

După cum te-am obișnuit, la Amira’s iau naștere noi tendințe în medicina preventivă personalizată în premieră în România. Și aducem know-how-ul medicinii integrative chiar la pragul ușii tale.

Medicina personalizată, medicina viitorului!

Rolul echipei noastre este de a facilita și de a implementa, a la Amira's, expertiza testărilor pe care ți le punem la dispoziție. Avem mare grijă ca din paleta testărilor pe care o avem, să te îndrumăm să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

La nivel local, avem un cadru permanent format din asistenți medicali și medici colaboratori, completat de parteneriate țintite, încheiate pentru a-ți răsplăti fidelitatea și pentru a-ți pune la dispoziție servicii integrate.

La nivel internațional, avem acces la un know-how medical premium, de ultimă oră și la laboratoare recunoscute în lume, pentru a te putea deservi la cel mai înalt standard posibil.

Robert Marin
Dr. Robert M. Marin

Cu experiență în medicina de urgență încă din 2010 (spitalele Floreasca și UPU Elias), un curs de 2 ani în homeopatie clinică, Dr. Robert M. Marin este și absolvent al școlii Boiron și în prezent, este angajat la spitalul clinic de urgență din Floreasca, ca medic rezident în medicina de urgență și medic consultant colaborator la Amira's.

Aflat la a doua specializare in medicina de urgentă, Dr. Robert M. Marin este în căutarea de noi metode de tratament alternative la medicina alopată.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care s-a simțit atras de sistemul integrativ de medicină funcțională creat de Amira's.

Dr. Robert M. Marin, după cum îl descriu colegii de spital:

„Robert, o parte din sufletul nucleului nostru, este omul alături de care noi reușim să înfăptuim câte o minune în fiecare zi și să vindecăm. Este omul atent, rapid și focusat într-o situație de urgență, reușind cu rapiditate să comunice cu pacienții noștri. Bisturiul cu care lucrează este medicina de urgență, reușind să îl manevreze cu finețe și precizie, ca în final să închidă rănile cu interesele pentru medicina alternativă. Am remarcat dedicarea și implicarea activă în situație, cât și comunicarea, motiv pentru care am reușit să întregim echipa noastră, venind cu un gram de inspirație în fiecare zi, cu bunătatea din ochi și din inimă."

Iar noi suntem de părere că Dr. Marin este numai suflet: un medic empatic, cu care poți lega un dialog cu foarte mare ușurință.

Vilda Kabatas
Mrs. Vilda Kabataș - Associate Specialist Dietician from Istanbul

Vilda Kabataș este dieticiană, colaboratoare a echipei Amira's.

Completăm sfaturile primite de la specialiștii noștri în nutriție din România, cu cele primite de la Istanbul, doar suntem the Well-being Hub.

Vilda Kabataș te întâmpină cu informații nutriționale de ultimă oră.

Da, platforma noastră online îți oferă acces și la zâmbetul Istanbului.

Mohammed Al Sioufi
Mohammed Al Sioufi - The Personal Adviser

Vărul meu, Mohammed Al Sioufi, este unul dintre principalii mei consultați în materie de noi tendințe medicale în medicina preventivă personalizată.

Este dentist chirurg absolvent al Universității din Damasc și în prezent, urmează o specializare în ortodonție la Universitatea Paris Descartes.

Astfel, platforma Amira’s se bucură și de informații furnizate direct din inima Parisului.

De asemenea, Mohammed reprezintă o sursă de inspirație continuă pentru acțiunile umanitare și de voluntariat pe care le-a întreprins de-a lungul timpului.

El a activat ca Paramedic în cadrul Crucii Roșii siriene.

Tuba Onal
Tuba Önal - Associate Specialist Dietician from Istanbul

Dieticiana Tuba Hanim este colaboratoare a echipei Amira's și te întâmpină călduros cu ochi zâmbitori și îți vorbește despre nutriția personalizată cu Pinner Test.

Amira Syoufi
Amira Syoufi

The creator of the Amira's business system: niche marketing shape premium client service shape 360 degree services of integrative medicine & the connector of all our beautiful partners internationally and locally with the Amira's hub - the Host.