Bine venit ai venit la Amira’s:

Pionieri în medicină personalizată de nișă

De ce pioneri?

La sfărșitul anului 2010, am fost prima echipa din România care a vorbit, promovat și investit în promovarea conceptului de intoleranță alimentară, atât în cadrul evenimentelor medicale, cât și în media românească.

Astăzi vorbim despre o piață a testelor de depistare a intoleranței alimentare. În vara acestui an, am lansat platforma Amira’s cu două premiere în România Telomerul - testarea genetică - Vârsta ta biologică (celulară) versus cea cronologică!, respectiv Harta ADN a pielii tale!

Am făcut o promisiune și „a promise is a promise”! La Amira’s găsești soluții inovative de medicină funcțională: preventivă, personalizată și integrativă … servicii de testare integrate la 360 de grade, menite să te îndrume pentru o viață cât mai sănătoasă. Dacă ar fi să exemplificăm pe scurt ce este medicina funcțională, este ceea ce faimosul Dr. Oz promovează în emisiunile sale. Și colaborăm deja cu medici aparte, oameni frumoși și umani, după cum te-am obișnuit, care se specilizează în aceasta medicină funcțională în SUA. Abordarea este total diferită, față de abordarea clasică, te ajută să înțelegi în mod logic, de ce dezvolți anumite simptomatologii, de ce ai anumite predispoziții, plecând de la momentul zero - momentul creării tale și până în ziua de astăzi. Comunitatea Amira’s beneficiază de informații detaliate, în exclusivitate!

Medicina personalizată, medicina viitorului!

Un costum sau o rochie făcută la comandă, îți vine perfect, este croit(ă) pentru tine. Așa este și cu medicina personalizată, pleacă de la valorile potrivite organismului tău, îți arată calea. De aceea, este considerată medicina viitorului!

Se pleacă de la nevoile pacientului și ale organismului său. Toate celelalte analize și recomandări se aliniază modului în care răspunde organismul pacientului. Și se are în vedere un echilibru necesar în vederea bunei funcționări a acestuia, trup - minte și suflet.

Poza armonie

Deși mănănci sănătos și faci sport, te îngrijești, este posibil ca stresul oxidativ să facă ravagii în organismul tău și tu să nu ai habar, de efectele acestuia, de-a dreptul nocive pe termen lung. Vorbim despre reacții toxice concretizate în producerea de radicali liberi, care afectează toate componentele celulare, inclusiv ADN-ul. Sau poate ai o predispoziție dobândită (ereditară) pentru alergii, boli autoimune sau cazuri mai grave, cum ar fi probleme de infertilitate și nu numai.

Telomerul - testarea genetică vine să te ghideze și să îți spună cum stai cu sănătatea la nivel de ADN. Aflând Care este vârsta ta biologică?, în funcție de lungimea telomerilor tăi, vei avea o harta detaliată celulară a organismului tău. Aceasta te va ajuta să depistezi la timp debutul oricărei boli generative sau cronice. De asemenea, în cazul în care duci o viață “dezorganizată”, arătându-ți discrepanța dintre vârsta ta cronologică și cea biologică, vei avea o motivație reală să îți schimbi ritualul cotidian la 180 de grade, pentru a preveni, la timp, îmbătrânirea telomerilor.

Telomerul este un bio-marker vital când vorbim despre orice boală asociată cu vârsta, se are în vedere un anti-aging celular, de aceea lungimea lor este atât de importantă.

Dacă cromozomul ar fi un șiret, telomerii sunt capetele acestuia! Este asemănarea cel mai des folosită pentru exemplificarea lui. Și stă în puterea ta să păstrezi capătul „cromozomului” - telomerul, tânăr și nedeșirat.

Cum?

Ținându-l sub obervație, printr-un mod de viață personalizat, iar acolo unde este cazul, recomandăm folosirea unui produs nativ. Mai multe în curând la noi pe blog!

Poza siret

Cum vorbim despre sănătate personalizată la nivel celular, testarea Harta ADN a pielii, vine să îți îmbrace pielea mănușă cu gama de skincare care se încadrează în scorul oferit de pielea ta: procentajul care respectă parametri pielii tale.

Testarea genetica a pielii

Rămâi la noi! Îți pregătim și alte noutăți.

Avem un produs nativ care combate stresul oxidativ despre care îți vom povesti, în curând, la Amira’s!