Principiile și valorile sistemului nostru:

În ultimii 5 ani am cercetat piețe, ne-am ascultat cu foarte mare atenție și grijă fiecare client în parte, pentru a veni cu servicii și soluții noi, menite să te ajute să îți îmbunătățești modul de viață și să îți atingi obiectivele de sănătate și de frumusețe mai ușor, și totuși, atât de personalizat.

Am făcut o promisiune și ne respectăm statutul de pionieri în domeniu.

Serviciile pe care alegem să ți le prezentăm trebuie să îndeplinească două condiții: să fie inovative și autentice, și apoi echipa noastră are grijă să creeze un sistem care să te deservească a la Amira’s, adică personalizat.

Inovativ: să fie de ultimă generație, să fie “the must be” sau "must-have" în domeniul de activitate pe care îl reprezintă.

Autentic: să aibă o bază solidă, respectiv un standard de calitate indubital; cu alte cuvinte, să își respecte promisiunea!

Cât despre serviciile personalizate, acestea reprezintă specialitatea noastră. Lasă-te în seama echipei noastre, iar toată atenția noastră va fi îndreptată către tine, pentru a te deservi cât mai bine. Serviciile noastre se adaptează nevoilor tale instant. Ne adaptăm sistemul în baza feedback-ului fiecărui client în parte, doar lucrăm în sistem la boutique.

Echipa noastră este pionieră în client service, crearea de sisteme menite să te deservească la cele mai înalte standarde și să îți creeze un confort. Fiecare element al experienței este gândit și pus în aplicare astfel încât întregul sistem să îți fie dedicat, din momentul în care ne contactezi.

Amira's - The Well-being Hub, platforma boutique a sănătății și a prevenției, îți stă cu drag la dispoziție pentru a transforma experiența vizitei tale într-o trăire cât mai plăcută, menită să îți îmbunătățească și să îți înfrumusețeze viața și promite:

Autenticitate și inovație prin servicii personalizate!

Notă:

Pentru a putea beneficia de sfaturile noastre, este necesar să fi achiziționat în prealabil cel puțin o testare de la noi sau să fii posesor al cardului de membru Amira's.

Îți asigurăm un tratament preferențial și pachete personalizate gândite special pentru tine!

...

The well-being hub