Care este scorul genetic al pielii tale?

Paradisul skincare! Un curcubeu care odată ce ți-a apărut în fața ochilor, îți dorești să nu mai dispară. Și cum aici la Amira’s, noi fetele din echipă adorăm cremele, știm că din tot acest „paradis”, o singură cremă are acele proprietăți care ni se potrivesc mănușa. Ca în viața: unul este parfumul cu a cărui arome vibrezi, una este culoarea în care îți vine să valsezi ...

Fiecare serviciu de testare de la Amira’s are o bază științifică, certitudinea și personalizarea de care are nevoie sănătatea ta, în cazul de față, sănătatea și frumusețea de care are nevoie pielea ta.

Personalizarea despre care îți povestim, este o personalizare genetică, care nu are cum să dea greș. Partenerii noștri din Australia au dezvoltat o testare foarte ușor de efectuat, durează 10 secunde și în baza unei probe de salivă și a unui formular pe care ești invitată să îl completezi, primești un raport detaliat despre pielea ta!

De-a lungul timpului, cu siguranță ai folosit mai multe creme, până ai găsit-o pe cea _ sau ai crezut că ai găsit crema care ți se potrivește mai bine. Fie că este vorba despre o cremă produsă local, la noi în România, sau o marcă renumită, ți-ai format anumite preferințe. Sau poate încă te afli în căutarea cremei care se potrivește tenului tău… Testarea Harta ADN a pielii tale, te ajută să renunți la încercări și să excluzi întrebarea: Oare chiar este crema care mi se potrivește?

Ce este mai important, testarea genetică a pielii îți oferă prevenția și transformarea de care are nevoie pielea ta:

  • este o testare “comprehensivă”: minuțioasă și completă;

  • are în vedere 5 parametri de care are nevoie pielea ta: fermitate, ridare, pigmentare, protecție antioxidantă și nivelul ei de sensibilitate;

  • descoperi proprietățile gamei de skincare de care pielea ta are nevoie;

  • beneficiezi de recomandări alese științific;

  • îți transformi pielea în baza scorului ei genetic.

Scorul genetic al pielii tale

Crema se personalizează cu harta ADN a pielii tale!

Cum funcționează?

În baza raportului minuțios, poți comanda crema “ta” genetică (gama “ta” genetică de skincare) personalizată de la partenerul nostru sau, la solicitarea ta, această cremă poate fi concepută și local, de unul dintre producătorii noștri parteneri, din uleiuri și substanțe naturale. Tu alegi, Concierge Amira's te susține, iar medicii dermatologici și experții în beauty primesc “descrierea pielii tale”, pentru a te consilia și îndruma.

Această personalizare a cremei are o bază medicală, nu este la întâmplare!

Așadar…
dacă primul pas în vederea îngrijirii pielii tale este demachierea, pasul zero este harta ei ADN, baza științifică de care are nevoie.

Hai la Amira’s să afli care îi este scorul genetic!

scorul genetic